O nama

D.O.O. Centropak iz Aleksandrova je osnovano 1990.godine kao privatno preduzeće. Osnovna delatnost je proizvodnja supa, začina, pudinga, šlagova, čajeva, soseva, kaša i mnogih prehrambenih proizvoda. 33. godina prisustva na tržištu uz permanentno unapređenje poslovanja omogućili su proizvode visokog kvaliteta koji su konkurentni na domaćem i inostranom tržištu.

POLITIKA POSLOVANJA

Jedan od osnovnih ciljeva preduzeća jeste ostvarivanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda i celokupnog poslovanja, kao i njegovo konstantno poboljšanje. Urednom kontrolom kvaliteta repromaterijala, izborom najboljih sirovina, ostvarenjem dobrih odnosa sa dobavljačima, praćenjem tehnoloških tendencija, implementacijom inovativnih metoda, društvenom odgovornošću kako prema sopstvenim zaposlenima, tako i prema zajednici i okolini teži ka izgradnji prepoznatljivosti brendova kao zdravih, sigurnih i pristupačnih proizvoda. Centropak proizvodi se plasiraju kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Distribucija je organizovana na tržištu Srbije, Severne Makedonije, Grčke, BiH , Crne Gore, Hrvatske, Engleske,  Albanije, Bugarske, Ukrajine, Slovenije , Češke, Slovačke, Poljske, Francuske, Austrije i Mađarske.

Razvojem novih proizvoda i usluga, stalnom modernizacijom i doslednom kontrolom, preduzeće teži da u potpunosti začini kuhinju svojih kupaca.

– Posedujemo široku paletu 40+ prehrambenih proizvoda koje možete pogledati u našem katalogu.

– Dostupni smo za saradnju ukoliko želite da pakujemo proizvode SA VAŠOM ROBNOM MARKOM